Суд поновив на посаді заступника начальника Держпродспожив служби у Сумській області за нашим позовом

Завдяки роботі нашого адвоката, колегія суддів Другого апеляційного адміністративного суду задовольнила позов заступника начальника головного Управління державної служби України з безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в Сумський області та поновила його на посаді, а також визнала протиправним та скасувала висновок щодо результатів оцінювання його службової діяльності. 

Колегія суддів у своїй постанові зазначила, що оцінювання мало здебільшого формальний характер, а з матеріалів справи не вбачається якого-небудь належного обґрунтування оспорюваного рішення відповідача, а саме лише посилання на певні типові формулювання з нормативних актів як на підтвердження досягнення чи недосягнення певних результатів роботине може вважатися достатнім і правомірним за своєю суттю.

Варто зазначити, що судом першої інстанції у позові було відмовлено, але на рішення Сумського окружного адміністративного суду була подана апеляційна скарга нашим адвокатом, що здійснював захист протиправно звільненого чиновника. З повним текстом постанови можна ознайомитись за цим посиланням.